Administrativ automatisering

Written by Arne Skov in Portfolio | 0 Comments

Vi er glade for automatisering. Gerne i form af programmer, der laver, de ting, som det ikke er nødvendigt at bruge arbejdskraft på.

Vore løsninger har som regel form af “Lego-klodser” som løser et enkeltstående proble g kan bruges i samspil med alle mulige andre systemer, som I har i forvejen.

AMP: Automatic Mail Processing: Et relativt simpelt program, der modtager al mail på en bestemt konto, kigger efter noget bestemt indhold og genbruger det på en eller anden måde, fx i form af en CSV fil med “odtagne løbenumre” eller lignende. Brug den fx til at opsamle information om hvem, der har svaret på et spørgeskema, så du let kan rykke de, der ikke har svaret.

PTS. Pdf Text Scanner: Det her er simpelthen smart (det er jo også os, der har fundet på det). Vores program holder øje med en mappe hvor der ankommer, fx fra en scanner, søgbare pdf filer og ud fra indholdet bliver disse pdf filer lagt ned i relevante undermapper. Brug det fx til at “rydde kælderen” for papirer og lad sorteringen sørge for alle dokumenter, med noget, der ligner et CPR nummer havner i en folder med cpr-nummeret. Det kan være en nødvendig aktivitet for at overholde EUs GDPR, der også stiller krav til sikring eller bortskaffelse af papirdokumenter med personidentificerbare oplysninger.

SMS-GW: Vores SMS gateway håndterer både automatisk afsendelse af SMSer og modtagelse og videresendelse til rette vedkommende.