Pdf tekst scanner

Så er den her: Den billige ”Lad os så få ryddet op i de papirer i kælderen – robot”

Specifikationer Hent programmet Køb licens Regler FAQ

Scanning og automatisk arkivering

Har du kælderen fuld af papirer, men ikke tid til at vurdere om de skal bevares eller kan smides væk? Eller endnu vigtigere: Om de SKAL makuleres fordi de indeholder persondata, som du ikke længere har ret til at opbevare? Ofte bliver den slags opgaver udskudt, fordi man ikke kan sætte hvem som helst til at vurdere indholdet – og de, der kan, har ikke tid.

Fortvivl ikke – hjælpen er nær: InfoShare har udviklet et system til næsten automatisk arkivering af scannede udgaver af papirdokumenter. Og det er billigt! Vores PdfTextScanner program skal blot fodres med søgbare pdf-filer og så sorteres filerne ned i relevante mapper ud fra det indhold, man finder interessant. Og dokumenternes filnavn a også automatisk ændres, fx ud fra en funden dato i dokumentet. Søgbare pdf filer kan du lave med de fleste standard scannere på markedet. Det går rimeligt hurtigt (faktisk tager det længere tid at køre papirerne gennem makulatoren bagefter).

Løsningen er specielt tiltænkt sortering af dokumenter med cpr-nummer, så de problemer, man risikerer i forbindelse med opbevaring af dokumenter med personidentificerbare oplysninger kan minimeres: Beskyttelse af persondata og herunder sletning af forældede data, er lige vigtig uanset om disse data foreligger i digital form eller på papir. Så vores løsning finder alt, der ligner cpr numre og opretter mapper med pdf-filer for hver enkelt fundet nummer. Og så må man selv beslutte om de skal slettes, arkiveres eller spises med varm mælk.

Men sorteringen kan bruges til hvad som helst, som man kan udtrykke med en ”regular expression” tekst. Og det er stort set alt. Vi sørger selvfølgelig for at det er nemt at komme i gang, bl.a. ved at levere udvalgte RegEx udtryk for cpr numre, bilers registreringsnumre, beløb m.v. Og er altid klar til at hjælpe med yderligere udtryk.

Vi har også tilføjet en del specielle funktioner til anonymisering, stempling, m.v. Se flere anvendelseseksempler i denne beskrivelse.

Pris 4.240 + moms.

Anbefaling: Brother ADS-2800W scanner, som scanner 40 sider pr minut. På begge sider, hvis det er nødvendigt! (Altså 80 sider pr minut ved bilag med tekst på begge sider). Og den er stort set ligeglad med om alle sider har samme størrelse og klarer selv en bon fra Storebæltsbroen uden problemer. Pris 2.998 kr + moms + levering.

Option: NextCloud filarkiv med automatisk forbindelse til filsystemet på din PC. Fx  4 GB memory, 2 CPUs and 80 GB SSD storage: 148 kr/md (+moms). Gratis opsætning i forbindelse med InfoShare PDFTextScanner og Brother ADS-2800W scanner – klar til brug.

Yderligere oplysninger: Arne Skov, InfoShare, T: 26 37 60 11, E: admin@infoshare.dk