Systemudvikling

Written by Arne Skov in Portfolio | 0 Comments

Det behøver ikke at koste en bondegård, at få specialudviklet et system. Og slet ikke, hvis vi kan tage udgangspunkt i et af vore mange eksisterende systemer. Og måskje er det slet ikke et specialsystem, der er behov for, men en ekstra komponent til et eksisternde system eller noget “lim” til at binde to eksisterende systemer sammen.

Og een ting er altid sikkert: Det koster ikke noget at få et tilbud eller et overslag. Ring 38 80 60 10 eller send en mail til admin@infoshare.dk.

Vi arbejder primært med Windows programmer og php/MySQL webbaserede løsninger. Hvis systemet også skal afvikles på Mac benytter vi som regel FileMaker Pro eller FileMaker Server. Ofte vil det system, som du har behov for, kunne laves på flere forskellige måder og så vælger vi en løsning med udgangspunkt i de teknologier, som I selv foretrækker. InfoShare har udviklere i Danmark, Indien, USA og Polen.

Vi udvikler windows stand-alone programmer, windows client/server programmer (MS SQL-server og MySQL), hjemmesider, databaseindhold til hjemmesider og apps til smartphones.

 

Like the read? Share it!